SiOO:X

Vi är återförsäljare för SiOO:X träskyddsbehandlingar.

SiOO:X är en skyddande impregnering för trä, gammalt som nytt, och är ett miljövänligt, vattenbaserat och effektivt system med stora unika fördelar.

SiOO:X impregnering kan användas på alla ställen där man vill ha en attraktiv, ren och ljus träyta eller har behov av ett effektivt och förebyggande skydd mot smuts, mögel, alger och rötsvamp. Altaner och bryggor är användningsområden där systemet ger stora fördelar.

Andra användningsområden för SiOO:X impregnering är till staket, väggpaneler, vindskivor, trädgårdsmöbler, teak på  båtar och annat trä utomhus. SiOO:X lämpar sig särskilt väl för tryckimpregnerat, lärk, kärnrik furu, granpaneler, värmebehandlat trä och teak.

SiOO:X impregnering består av produkterna SiOO:X Altan, SiOO:X Panel och SiOO:X Marin. De tillverkas av det svenska företaget SiOO:X Wood Protection AB. Teknologin är världsunik och har utvecklats och patenterats av SiOO:X vid omfattande forskning och med mer än 15 års praktisk erfarenhet inom området.

DSC_0250 Prångens Camping U hamnVi på Göteborgs Båt- och Finsnickeri saluför hela SiOO:X sortiment och kan hjälpa till med tips och rådgivning för användning och applicering.

 

Här finns vår prislista för SiOO:X.

 

Du kan också gå till vår webbutik för att handla SiOO:X!

SiOO:X finns i varianterna ”Altan”, ”Marin” och ”Panel” med avsett användningsområde precis som de heter. Till höger är ett exempel på en behandling av en husvägg före och efter behandling.

Träet får en silverglänsande yta som är fukt- och smutsavvisande och därmed skyddar både genom att impregnera och förhindra vatteninträngning.

Nedan visas en andunge där teaken behandlats med ”Marin”.

Klicka på bilderna för förstoring!