CNC-fräsen igång

Nu har vi äntligen fått en CNC fräs och dessutom fått igång den. Fräsen kan jobba i trä, plast och aluminium och fräsa stycken upp till 1200×1800 mm.

Framför allt har vi tänkt oss göra namnskyltar i trä men självklart kan vi göra annat med den.

Vi tycker det är jättekul med en ny medarbetare som dessutom kan ta nattskift.

Vi söker snickare

Just nu är vi inne i en fas där vi växer och får mer och mer att göra. Därför söker vi 1 eller 2 båtsnickare med inriktning på inredning för att stärka upp vår kapacitet.

Eftersom vi behöver kunna sätta dig i arbete med en gång behöver du ha en del erfarenhet, vi vill att du jobbat som båtsnickare eller motsvarande i minst 5 år.

Se vår jobbannons på Arbetsförmedlingen eller maila oss på info_at_gbgbatsnickeri.se. Bifoga relevant erfarenhet så hör vi av oss.

Stora saker på gång

Nu händer det grejer! Vi har precis fått klart med en ny lokal för vårt snickeri och kommer under hösten/vintern att påbörja en flytt av verksamheten.

Det nya snickeriet ligger tillsammans med Kornhalls varv på Kungälvssidan och kommer att ge oss helt nya möjligheter att ta emot hela båtar för service, reparationer, ombyggnader, mm.

Vi kommer att lägga upp fler nyheter om detta när vi börjar flytta in.

Dela upp din betalning!

Genom vårt samarbete med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen, får du möjlighet att del upp din betalning. Delbetalning är enkelt och förmånligt för dig som kund och du väljer själv hur många månader du önskar att delbetala ditt köp med.

Varför ska jag dela upp betalningen?

  • Handla nu och betala en del varje månad.
  • Välj ett betalningsalternativ som passar dig.
  • Slutbetala när du vill.

Hur delar jag upp betalningen?

Du kan välja mellan följande alternativ:

Köp nu, betala om 3 månader

  • Du får en avi från Wasa Kredit tre månader efter ditt inköp på hela beloppet.

Kostnad: Köpesumma, administrativ avgift samt kampanjavgift.

Räntefritt

  • Du delar inköpsbeloppet i de antal månader du valt för att räkna ut din månadskostnad.
  • Första betalningen gör du månaden efter ditt inköp.

Kostnad: Köpesumman, administrativ avgift samt kampanjavgift.

Delbetalning

  • Du delbetalar ditt inköp under en längre period med en låg avdragsgill ränta.
  • Första betalningen gör du månaden efter ditt inköp.


Kostnad: Köpesumman, ränta, administrativ avgift samt kampanjavgift.

Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela affären.

I samband med ansökan gör Wasa Kredit en sedvanlig kreditprövning och du får svar direkt. Du som redan har ett konto hos Wasa Kredit behöver inte genomgå en ny kreditbedömning. Om ditt köputrymme är för litet ansöker du enkelt om en höjning och får svar direkt.

Gustav, kortet med fördelar som kommer på köpet

Gustavkortet är anslutet till VISA vilket gör att du kan handla och ta ut pengar i hela världen, upp till 55 dagar räntefritt. Du kan även använda din beviljade kredit för framtida inköp hos oss eller någon av Wasa Kredits samarbetspartners. Kortet är kopplat till din beviljade kredit och är laddat med förmåner och rabatter som är unika för Gustavkortet, bland annat hotell, restauranger, upplevelser och kläder. Genom att besöka wasakredit.se/gustav kan du regelbundet se nya attraktiva erbjudanden. Gustavkortet får du automatiskt och utan årsavgift de första 3 månaderna när du ansöker om en delbetalning.